About Cuisine-à-Vous

About Cuisine-à-Vous

Is na een drukke werkdag je culinaire inspiratie zoek? Of wil je eens iets nieuws proberen? Mijn online magazine kan je misschien al een aardig eind op weg helpen!

Who we are

Mijn naam is Ine Jacobs en als ik stel dat ik gewoon graag achter de kookpotten vertoef, zou dat een serieus understatement zijn. Ik ben eigenlijk een fervente hobbykok die maar al te graag doorheen kookboeken snuistert, nieuwe culinaire dingen uitprobeert of de gewoonte heeft om reeds bestaande recepten de Cuisine-à-Vous touch mee te geven.

Cuisine-à-Vous? Wel, deze woordspeling is tot stand gekomen is dankzij de naam van ons gezinnetje: de familie Avoux. Bovendien dekt de naam ook nog eens het doel van deze blog want als fulltime werkende mama van twee kids begrijp ik maar al te goed de verzuchtingen die meer dan eens de kop durven opsteken als het onderwerp “wat schaft de pot vandaag” aangesneden wordt.

Our mission

Met Cuisine-à-Vous wil ik proberen jullie mee te nemen in de wondere wereld van de potten en de pannen en jullie aantonen dat lekker en gevarieerd koken niet meer tijd hoeft te kosten dan traditionele gerechten waar gemakshalve al te vaak naar teruggegrepen wordt. Mijn gerechten zijn dan ook niet moeilijk om te bereiden maar hebben toch soms verrassende ingrediënten en/of combinaties in petto! Probeer het eens en je zal versteld staan hoe leuk het is om achter de kookpotten te staan!

In deze blog probeer ik de drie tafelmomenten met je gezin in de kijker te zetten: zo zal je zien dat ik niet enkel het thema warme bereidingen aansnijd maar dat ik jullie ook graag probeer te inspireren voor een happy lunch, een verrassend ontbijt of een betoverend lekker dessertje!
Dus, is je culinaire inspiratie het noorden kwijt, adem dan diep in en laat je meevoeren op een culinaire tocht met mij als je gids!

En denk eraan: one day it will be you who ’ll make the onions cry!

Interested in advertising?

Advertising allows us to provide this magazine free of charge and it allows you to promote your product easily all over the world.

Please get in touch to talk about your needs or click here Editor

Advertise NOW

Interested in contributing?

We would love you to contribute to our magazine. Whatever your speciality or interest, if you're passionate then you have something to say.

You can write it down, talk to a camera, or take photographs, whatever floats your boat. To contribute click here

Get involved

Get in touch

Thank you for reading this far. If you'd like to contact us, please click here to send us a message

Contact

Cuisine-à-Vous contains 185 articles and gets updated approximately once every week