Give us a like and we'll keep you in the loop.

In dit online kookmagazine probeer ik de drie tafelmomenten met je gezin in de kijker te zetten: zo zal je zien dat ik niet enkel het thema warme bereidingen aansnijd maar dat ik jullie ook graag probeer te inspireren voor een happy lunch, een verrassend ontbijt of een betoverend lekker dessertje!

Deze werden het best gesmaakt! Een terugblik op de top 5 van 2017!

Op de 5e plaats staat deze heerlijke ontbijttopper! American pancakes met yoghurt en citroen! Heb jij ze al een keertje gemaakt?

by Ine Jacobs
by Ine Jacobs

De vierde plek is weggelegd voor deze lekkere glutenvrije bananenmuffins. Dit vieruurtje is in het voorbije jaar meer dan eens in de koekendoosjes van de kids mee naar school gegaan!

by Ine Jacobs
by Ine Jacobs

Het bronzen bordje is verdiend door een vernieuwend smaakbommetje met asperges in de hoofdrol: stoofpotje van kip met asperges en kurkuma.

by Ine Jacobs
by Ine Jacobs

De tweede plaats in de culinaire top vijf gaat naar een bom van een lunch, maar liefst 3500 keer door jullie gelezen en hopelijk ook gemaakt! 😉 Worteltagliatelle met ras-el-hanout en feta.

by Ine Jacobs
by Ine Jacobs

Maar … (tromgeroffel) op de eerste plaats prijkt een klassieker in een gezond kleedje: de 1,2,3-chocolademousse! Ondertussen ook al in het Engels vertaald in het Food Circle Magazine.

by Ine Jacobs
by Ine Jacobs

Hou je van Cuisine-à-Vous? Blijf ons dan zeker volgen voor meer lekkers in 2018!

Most Recent Articles

Dame Blanche de luxe

Show more